KAPCSOLAT


Kecskeméten hétköznap délelőttönként és délutánonként 18 óráig várom szeretettel a megoldatlan lelki problémákban szenvedőket egyéni pszichológiai tanácsadásra (konzultációra), illetve pár-, vagy családterápiára.


Időpont megbeszélése emailben, vagy telefonos egyeztetésen keresztül lehetséges:

+36 70 36-777-18

dr.domjan@freemail.hu


Megkérném, hogy ha már lefixáltunk egy konkrét időpontot, de bármilyen okból mégsem tud(nak) eljönni, akkor erről előző nap SMS-ben értesítsen. Köszönöm előre is! Ha a lemondás aznap történik, akkor annak rendezése a következő találkozáskor esedékes.

Kecskemét


Nagyobb térképre váltás
Rákóczi út 9.

A Thai Burger melletti lépcsőház első emeletén található az iroda, közvetlenül a lépcsőfeljárat mellett.Amennyiben a hozzám forduló pszichés tünete indokolttá teszi, akkor a pszichológiai tanácsadás (konzultáció) folyamatába pszichiáter szakorvos bevonása szükséges. Egyes esetekben klinikai szakpszichológushoz való továbbküldés szükséges.

Gyermekekkel önállóan 15-16 éves kortól foglalkozom - a szülők bevonásával, illetve családterápiával kiegészítve. Kisebb gyermek(ek) esetén először a szülőknek közös vagy egyéni nevelési konzultációt tudok ajánlani, amelybe később - a szülők közötti együttműködés megerősödésével- a gyermek(ek) családterápia formájában tud(nak) bekapcsolódni.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

There is only one corner of the univers you can be certain of improving, and thats your own self. -Aldous Huxley