JOGI NYILATKOZAT

A jelen honlap (továbbiakban: Honlap) tartalomszolgáltatója Dr. Domján Mihály Miklós (továbbiakban: Szolgáltató). A Honlapot a Látogatók kizárólag a saját felelősségükre használhatják fel.

A Honlap látogatásának – beleértve a főoldalt és az aloldalakat is – megkezdése valamennyi felhasználó számára az alábbiakban meghatározott feltételek és szabályok elfogadását is jelentik:

Szerzői jogok:
A Honlap és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esik, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Honlapon található bármely tartalom kereskedelmi célból megvalósuló, online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján (pl. CD, DVD, BLUE-RAY, stb.) történő felhasználása, így különösen forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése a Szolgáltató írásbeli kifejezett engedélye nélkül tilos. A Szolgáltató a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Honlapon található információk, felelősség
A jelen Honlapon lévő információk kizárólag a tájékoztatást szolgálják. A Honlapon lévő információkat a látogatók kizárólag csak saját felelősségükre használhatják fel. A Szolgáltató nem vállal felelősséget különösen – de nem kizárólagosan – a Honlap használatából vagy nem-használhatóságából eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért. A honlapon megjelenő információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a pszichológussal folytatott konzultációt vagy más – többek között – egészségügyi kezelést. A web-oldalon lévő tartalom nem minősül pszichológiai tanácsadásnak, kizárólag az oldal tulajdonosának a véleményét tükrözik. Dr. Domján Mihály nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért, a honlapon található leírások, információk értelmezéséből, felhasználásból eredő károkért vagy bármely vagyoni és/vagy nem vagyoni jellegű hátrányért. Továbbá a Honlap illetve a Honlapon lévő információk esetleges pontatlanságaiért, tévesen megjelenő információként, a honlapon található nem hatályos információkért, a honlapon található bármely hibáért,- hibás információért, a honlap esetleges hiányosságaiért, elavulásáért, a technikai jellegű problémákból eredő károkért sem vállal felelősséget a Szolgáltató. A Honlap Szolgáltatója tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a Honlapon szereplő információk nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak. A Honlapon elhelyezett tartalom nem minősül közvetlen ajánlatnak, a Szolgáltató az ajánlati kötöttséget kizárja.

Honlap elérése:
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Honlapot bármikor részben vagy egészben módosítsa vagy átdolgozza, továbbá az elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a Honlaphoz vagy annak bármely részéhez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Az ebből eredő esetleges károkért nem vállal felelősséget a Szolgáltató.

Hivatkozások, linkek
A honlapon elhelyezett ún. “linkek” (hiperhivatkozások) (harmadik személy által fenn-tartott internetes tartalmakra mutató hivatkozás) segítségével elérhető külső oldalak tartalmáért jelen Honlap Szolgáltatója nem felelős.

A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása
A Szolgáltató fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a Honlap ezen részén értesíti a felhasználóit.

A Honlap Szolgáltatójának célja, hogy a Honlapon megfelelő tartalom jelenjen meg. Ezért amennyiben hibát, hiányosságot észlel, vagy észrevétele, kérdése van a honlappal kapcsolatban, kérem szíveskedjen elsődlegesen a Honlapon megadott elérhetőségek valamelyikén jelezni a Honlap Szolgáltatójának.