könyveim

 

Mustármagok

– Minden a javadra válhat

Magánkiadásban jelentettem meg ezt az írásomat, amely bátorító tanúságtételekből, gyógyító igékből, és önismereti gyakorlatokból lett felépítve. Több apró fejezetre osztottam a könyvet. Írok például a böjtről, a gödör kincseiről, az elengedésről, a „csak” lenni állapotról, a gyógyító ölelésről, vagy éppen a keresztény küldetésről.
Célom az volt, hogy segítsem azokat, akik velem együtt Jézussal „gyűrik” a mindennapi kalandos, olykor fájdalmas életüket.

Veled vagyok!

2011.
Ez a könyv abból a célból íródott, hogy tudjon Ön az esetlegesen meglévő orvosi kezelései mellett a betegségek lelki összefüggéseiről olvasni. Konkrét gyakorlatokkal és tapasztalatok megosztásával próbálom – pszichológusként és családterapeutaként – a betegség adta önismereti utat támogatni. Szándékom szerint tehát olyan „leckéket” vetek fel, amelyek erősíthetik azt a fizikai és lelki munkát, amire egy kórság az embert – akarata ellenére is – meghívta.

Megengeded magadnak?

Királynőképző

Szeretettel ajánlom – főleg a hölgyek figyelmébe – a harmadik könyvemet, amely 2015 szeptemberében jelent meg magánkiadásban.

Olyan önismereti kérdéseket szedtem össze, amelyek a pszichológusi és párterápiás (családterápiás) munkámban gyakran előkerülnek. Fókuszba főként a nőiességet és a párkapcsolatot tettem.

A könyvet bárhol kezdheti és bárhol folytathatja. Az egyes napok önállóak és nincsenek rendszerbe fűzve.